NADAL SUROVO ISKREN: Želim da se vratim na teren, ali sat otkucava i sve je kompikovanije

Novosti online

19. 09. 2021. u 13:08

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal rešen je da prevaziđe probleme koje ima i vrati se na teren. Ipak, kako je stari period oporavka od povrede ide sve teže.

НАДАЛ СУРОВО ИСКРЕН: Желим да се вратим на терен, али сат откуцава и све је компикованије

FOTO: AP/Tanjug

Iskusni 35-godišnjak i osvajač 20 grend slem titula je završio sezonu, nakon što je operisao stopalo. Sada ga očekuje period oporavka i pripreme za narednu sezonu.

- Dobro sam, mada sam znao i za bolje dane. Stopalo me još boli. Ovo je težak period za mene. Cilj mi je da se skroz oporavam, svestan da ću u jednom periodu imati teške i bolne trenutke. Opredeljen sam da ih sve prevaziđem, da se borim za ono što želim, a to je povratak na teren - rekao je Nadal, a preno "TennisHead".

"Bik sa Majorke" je uveliko u četvrtoj deceniji života i period oporavka je sve zahtevniji.

- Imao sam fantastične trenutke tokom karijere, kakve nisam ni sanjao da ću imati. Ali imao sam i teške trenutke zbog povreda, mada sam uvek nalazio način da se oporavim i nastavim dalje. Kako godine prolaze, tako se stvari moraju shvatati realistično: sat otkucava, sve postaje komplikovanije - zaključio je šesti teniser sveta.

Nadal je ove sezone osvojio titule u Rimu i Barselone, a na Rolan Garosu je poražen od Novaka Đokovića u polufinalu.

Problemi sa stopalom su počeli nako toga, pa je propustio tri naredna velika takmičenja - Vimbldon, Olimpijske igre i Ju-Es open.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...