ARGENTINSKI TENISER O SUSRETIMA SA NOVAKOM: "Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji" (FOTO)

Novosti online

22. 09. 2021. u 11:41

ARGENTINSKI teniser Federiko Korija jedan je od igrača za koje se bori Novak Đoković preko novoosnovane PTPA, a koliko je najboljem teniseru sveta stalo do kolega, bez obzira na to koje mesto na ATP listi zauzimaju, govorio je trenutno 61. igrač sveta za argentinski I-Es-Pi-En.

АРГЕНТИНСКИ ТЕНИСЕР О СУСРЕТИМА СА НОВАКОМ: Сваки пут кад га видим морам да му честитам, јер он увек нешто освоји (ФОТО)

FOTO: Instagram/djokernole

Korija, koji fizički veoma liči slavnom holivudskom glumcu Džimu Keriju, prisetio se događaja sa Olimpijskih igara u Tokiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru.

- Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji - rekao je uz osmeh svih u studiju, a zatim je opisao anegdotu sa Olimpijskih igara.

- I dobro, bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Franom Serundolom i Andresom Moltenijem. Ušli smo u svlačionicu i tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali onda je počeo da prelazi svlačionicu i da ide u mom pravcu, prema meni, možete li verovati?

- Šališ se? - pitao je jedan od voditelja, ali je Korija nastavio.

- Ne! Dolazi do mene i kaže mi: "Prijatelju moj! Je l' sve u redu?''

Korija je na to uzvratio zagrljajem i čestitkama.

- "Nole, prijatelju. Čestitam''. Zato što je upravo osvojio Vimbldon - opisao je argentinski teniser, koji je kasnije napravio šalu sa svojim prijateljima koji su bili u svlačionici.

- Novak se pozdravio i otišao, A ja sam prijateljima rekao: "Ovaj Nole. Tako je zahtevan!" - rekao je sa suzama radosnicama na licu, dok su svi u studiju "popadali" od smeha.

Otkrio je Korija na kraju i kakvo je mišljenje drugih igrača o Novaku.

- Kada igrači dolaze ovamo na Čelendžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)