SUSRET SA NOVAKOM POSLE 20 GODINA: Bugarska teniserka objavila "nekad i sad" fotografije sa najboljim teniserom sveta (FOTO)
Bugarska teniserka Dia Evtimova posetila je teniske terene "Novak" gde se posle 20 godina srela sa najboljim teniserom sveta Đokovićem.
Tim povodom, objavila je i dve fotografije sa našim teniserom - jednu novu i jednu od pre 20 godina, kada su njih dvoje imali po 14 godina.
- Kakva čast i zadovoljstvo je 20 godina poznavati najboljeg tenisera svih vremena. Neverovatnog sportistu koji je tako prizeman, autentičan i koji ima jak osećaj odgovornosti o našem sportu i tenisu koji ostavlja generacijama koje dolaze - napisala je Evtimova.
Bugarska teniserka, kojojoj je najbolji plasman na VTA listi bio 145. mesto, zahvalila se Noletu što joj je omogućio da trenira u njegovom trening centru, a Novak joj je uzvratio:
- Hvala ti, Dia, što si došla. bilo je veoma lepo videti te posle toliko godina - napisao je Nole.
BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste
(Srbija Danas)
Preporučujemo
KLOP O GOLMANU BRENTFORDA: "On tako dodaje lopte da treba da nosi desetku na dresu"
25. 09. 2021. u 21:55
NOVAKOV IZAZOV ZA NOVE REKORDE: Glavni Đokovićev cilj odbrana prvog mesta
25. 09. 2021. u 20:37
TRAGEDIJA U HERESU: Poginuo 15-godišnji Berta Vinjales, otkazan trkački vikend
25. 09. 2021. u 18:01
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)