KRAJ DOMINACIJE VELIKE TROJKE? "Svi će ostati na po 20 grend slemova" smatra trener Rodžera Federera

Novosti online

29. 09. 2021. u 08:41

TRENER Rodžera Federera Ivan Ljubičić smatra da će "Velika trojka", koju pored njegovog pulena čine Novak Đoković i Rafael Nadal, ostati sa po 20 grend slem titula u karijeri.

КРАЈ ДОМИНАЦИЈЕ ВЕЛИКЕ ТРОЈКЕ? Сви ће остати на по 20 гренд слемова сматра тренер Роџера Федерера

FOTO: AP/Tanjug

Nekada treći teniser sveta veruje da se Novak Đoković neće pojavljivati na turnirima sve do Australijan opena naredne godine.

-  Naravno, voleo bih da vidim Novaka na Mastersu u Parizu i završnom turniru u Torinu, ali me ne bi iznenadilo da odluči da sve preskoči i spremi se za prvi grend slem sledeće godine, odnosno Australijan open. Sve je moguće, ne isključujem ni tu mogućnost - rekao je Ljubičić.

On takođe ističe i da je vreme za smenu generacija.

- Ne bih se kladio da će njih trojica biti dominantni. Dolaze novi, mlađi igrači, željni osvajanja najvećih turnira. To su Medvedev, Cicipas, Beretini i Zverev. Tako da ne isključujem mogućnost da Nadal, Đoković i Federer ne osvoje više nijedan grend slem. Ali nekako ipak ne verujem u tu mogućnost. Jedno je sigurno, sve će ih manje osvajati, jer dolazi plejada novih igrača - naglasio je Hrvat.

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu