NI ON NIJE CEPLJEN, ALI TO PREMIJERA AUSTRALIJE NE BRINE: Dominik Tim čeka novu vakcinu, možda propušta i Australijan open

Novosti online

12. 10. 2021. u 10:33

ROK za vakcinaciju tenisera koji žele da nastupe na narednom Australijan openu polako se približava, a pojedini igrači iz samog svetskog vrha još nisu potvrdili da su se pelcovali.

НИ ОН НИЈЕ ЦЕПЉЕН, АЛИ ТО ПРЕМИЈЕРА АУСТРАЛИЈЕ НЕ БРИНЕ: Доминик Тим чека нову вакцину, можда пропушта и Аустралијан опен

Foto: M.Vukadinović

Za razliku od našeg Novaka Đokovića, koga bez argumenata optužuju da je antivakser, drugi teniseri bez problema mogu da izjave da se još nisu vakcinisali, a da to ne izazove pretnju o zabrani ulaska u Australiju, opštu histeriju među teniskim "stručnjacima" i pad društvenih mreža usled miliona negativnih komentara.

Takav je slučaj austrijskog bivšeg vunderkinda Dominika Tima, koji se oporavlja od povrede i očekuje da se vrati na terene upravo u Melburnu. On je priznao da još nije vakcinisan, ali da će to obaviti kada se pojavi nova vakcina za koju mu je njegov lekar potvrdio da je najbolja. E sad, da li će to biti na vreme da ga organizatori uvrste na listu učesnika prvog grend slema sezone....

- Nisam još vakcinisan. Želim da čekam na Novavaks vakcinu, jer mi je moj lekar rekao da je ona jako dobra - rekao je Tim.

Rok za vakcinisanje je 26. novembar, a ukoliko Novavaks cepivo ne dobije odobrenje do tada, Austrijanac je najavio da će ipak uzeti neku drugu vakcinu.

Tim se nada da će početkom decembra početi da trenira i igra na egzibicijama kako bi bio spreman za Ozi open.

On je u karijeri osvojio jedan grend slem, Ju-Es open 2020, kada mu je put do trona bio otvoren diskvalifikacijom Novaka Đokovića.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije