HRVATI ŽESTOKO UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Srbin svojim kontroverznim stavom nastavlja da nervira ceo svet, a sebe prikazuje kao žrtvu

Novosti online

19. 10. 2021. u 11:17

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je trn u oku svima koji nisu iz Srbije.

ХРВАТИ ЖЕСТОКО УДАРИЛИ НА ЂОКОВИЋА: Србин својим контроверзним ставом наставља да нервира цео свет, а себе приказује као жртву

Foto: AP

Amerikanci su obožavali da napadaju Novaka, izvlače njegove izjave iz konteksta, pokušavajući na sve načine da ga sruše da ne uzme kalendarski slem. Uspeli su u tome, Đoković nije slavio u Njujorku, a onda su promenili priču, pa su čak hvalili najboljeg na svetu.

Slično je i sa britanskim medijima, kojima je Novak rak-rana još iz vremena kada je Endi Mari bio deo teniskog krema. Svaki osvojeni Vimbldon od strane Srbina im je teško padao. I poslednji u nizu koji su krenuli u rat sa Novakom su i Australijanci.

Melburn, mesto gde je Đoković uz Kinu i Japan imao najbolju podršku i status, otvoreno je ušao u sukob sa Srbinom oko vakcine protiv korone. Iako je dugačak spisak onih koji nisu primili i neće istu, čini se da je samo Novak krivac i samo bi njemu zabranili ulazak u Melburn.

Danima se po medijima provlači priča Novak i učešće na Australijan openu. Oglasio se Novak, a onda i famozni Danijel Endrjuz, premijer Viktorije, države u kojoj se nalazi Melburn. Kao da sakuplja poene prozivanjem Novaka.

A da stvar bude još jadnija pobrinule su se naše komšije Hrvati. Đoković nikada nije krio da podržava i "vatrene" kada ne igra Srbija, što je bio slučaj i u samoj završnici Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, kada su "kockasti" igrali finale sa Francuzima.

Foto: Printskrin

 

Ipak, Hrvatima to nije dovoljno pa su otvoreno stali na stranu Novakovih protivnika. Najžešći u napadima je "tportal.hr", koji je Srbina etiketirao kao nekoga ko nervira ceo svet i glumi žrtvu. Nisu se ni tu zaustavili, čak su Đokovića optužili da su mu krivac za sve novinari, odnosno sedma sila....

Nole definitivno nema podršku nigde osim u Srbiji, iako nastavlja da piše istoriju tenisa, da ruši rekorde, ostavlja nebitnima Federera, Nadala i druge teniske velikane, koji su predstavljali božanstvo, dok se nije pojavio Srbin koji je pretvorio tenis u nešto drugo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA: Gledao je Đokovića, nije uspeo da se sakrije, evo o kome se radi (FOTO)