ĐOKOVIĆ IZNENADIO IZBOROM SPARING PARTNERA: Novak se za Pariz priprema sa najvećim konkurentom, a društvo im pravi legendarni Francuz (FOTO)

Novosti online

29. 10. 2021. u 13:25

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković pokušaće da osvoji šestu titulu na Mestersu u Parizu, a nije mogao da izabere boljeg sparing-partnera za to.

ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО ИЗБОРОМ СПАРИНГ ПАРТНЕРА: Новак се за Париз припрема са највећим конкурентом, а друштво им прави легендарни Француз (ФОТО)

Foto: AP

Dva poslednja šampiona pariskog mastersa, Novak Đoković i Danil Medvedev, ujedno i prva dva tenisera sa ATP liste, sastali su se na terenima Muratoglu akademije u Nici u okviru priprema za poslednji turnir iz Mastrers serije ove sezone.

Društvo im je pravio još jedan šampion, ali iz drugog sporta - Didije Dešan selektor fudbalske reprezentacije Francuske s kojom je osvajao Mundijal, kao igrač 1998, a ko selektor 2016. godine.

poslednji susret dva najbolja igrača na scetu desio se u finalu Ju-Es opena. to je ujedno bio i poslednji meč Novaka Đokovića na Turu, dok se Medvedev okušao i na indijan velsu gde je zaustavljen u osmini finala.

Rus još nije izgubio sve šanse da do kraja sezone pretekne srpskog asa na prvom mestu ATP liste, iako je još pre mesed dana i sam priznao da će to biti nemoguća misija.

Nole trenutno ima 1800 poena više od Danila i sve je izvesnije da će i ovu godinu završiti na čelu ATP liste. Prošle godine mu je izmakla nagrada ITF, zbog malog broja odigranih turnira u sezoni, ali ove godine bi trebalo da se okiti i tom titulom.

Đoković i Medvedev se ne mogu sastati pre finala mastersa u Parizu, koji će se igrati od 1. do 8. novembra. Učešće su pored njih dvojice, potvrdili i skoro svi ostali igrači iz prvih 20, osim Nadala, Tima, Federera i Šapovalova.

Igrači poput Ruda, Hurkača, Sinera i Norija pokušaće da ostvare što bolji plasman i zauzmu jedno od dva preostala mesta na Završnom turniru sezonenj koji se od ove godine igra u Torinu.

BONUS VIDEO - Đoković iznenadio beograđane na Savskom keju

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima