OVO SE NEĆE SVIDETI NOVAKU: Kontroverzni Francuz udario na nevakcinisane tenisere! Ima zanimljiv predlog

Novosti online

02. 11. 2021. u 09:41

BENOA Per, evropski Nik Kirjos, ili je Australijanac naslednik kontroverznog Francuza.

ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ НОВАКУ: Контроверзни Француз ударио на невакцинисане тенисере! Има занимљив предлог

FOTO: EPA

Teorija koja ima veze sa kokoškom i jajetom, šta je starije, važnije... Ipak, jedno je sigurno, radi se o dvojici takmičara belog sporta, koji uz Bernarda Tomića privlače najviše pažnje kada je reč o incidentima ili čudnim izjavama.

Ovog puta u pitanju je nezaobilazna tema vakcinacija u tenisu, kao uslov za igranje u Melburnu na prvom grend slemu sezone. Per je imao svoj stav koji se sigurno neće svideti Novaku Đokoviću, a tiče se nastupa u Australiji.

- Nema više karantina u Melburnu ako si vakcinisan. Baš me briga za ove što nisu vakcinisani. Ako ne igraju, to je još bolje za mene - poručio je Benoa Per pred početak mastersa u Parizu.

Zanimljivo je da je Đoković baš tražio od tenisera da se udruže i traže veća prava, kao što je recimo da učestvuju na Australijan openu uz karantin, međutim, Per je protiv toga i okrenuo se protiv nevakcinisanih tenisera jer mu to u ovom trenutku više odgovara zbog rezultata i novca.

Imao je zanimljiv predlog za one koji ne žele da prime vakcinu...

- Ja sam proveo 14 dana u karantinu jer sam bio pozitivan. Baš me briga za druge. Motivisan sam pred narednu sezonu, a ti što neće da se vakcinišu - nek ostanu u Evropi, to nije moj problem. Moraš da primiš vakcinu ako hoćeš u Australiju, ja zato jedva čekam jer sam vakcinisan - poentirao je Per u svom stilu.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara, a uskoro će saopštiti i zvanično ko može da učestvuje i pod kojim uslovima, što bi trebalo da donese konačni mir u "belom sport", jer teniseri više ne znaju na čemu su...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO PUBLIKU U ŠANGAJU: Evo kakvo moćno značenje ima poruka koju je Novak napisao (FOTO)