NOVAK SE OGLASIO POSLE MUČENJA: Đoković zna gde škripi i obećava...

Novosti online

03. 11. 2021. u 08:49

NOVAK Đoković je posle 50 dana pauze odigrao prvi meč u singlu, a posle mučenja pobedio je Martona Fučoviča (6:2, 4:6, 6:3) u drugom kolu mastersa u Parizu

НОВАК СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ МУЧЕЊА: Ђоковић зна где шкрипи и обећава...

Tanjug/AP

- Bilo je lepo vratiti se na teren posle skoro dva meseca bez takmičenja. Radio sam dobro kako bih se spremio za povratak i bio u formi, da se pokažem kako želim. Nisam očekivao ništa, ali znao sam da neće biti lak meč. Marton je talentovan igrač, vrlo kvalitetan, bila je velika borba - rekao je Novak neposredno posle meča i dodao:

- Mislim da sam dobro počeo meč, imao i brejk loptu na startu drugog koju nisam iskoristio. Posle sam pretrpeo brejk i nisam mogao da ga vratim jer je on servirao precizno i igrao kvalitetno. Tvrd meč, mnogo razmena s osnovne linije. Terali smo jedan drugog do krajnjih granica – odličan početni meč za mene, veoma sam zadovoljan s obzirom na izazov koji sam imao, iako znam da mogu bolje.

Prvi reket sveta je istakao da će mu vreme na terenu pomoći da bude sve bolji.

- Ključno mi je da provodim vreme na terenu, da pronađem intenzitet koji se oseća samo u mečevima, da igram poene… Što više poena igram, što više mečeva igram, postajaću bolji. Znam sebe dobro, bio sam u ovakvim situacijama i ranije, pa se nadam da iskustvo može da odigra važnu ulogu - zaključio je Novak.

Novak će se u trećem kolu sastati ili sa Gaelom Monfisom, koji je eliminisao Miomira Kecmanovića, ili sa Adrijanom Manarinom, koji je savlado Nikoloza Basilašvilija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)