ŠTA SE OVO DEŠAVA U PARIZU? Kraj za Cicipasa, samo je prišao protivniku i zgrlio ga, niko nije očekivao da će predati meč (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2021. u 17:19

NASTAVLjA se seča favorita u Parizu!

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА У ПАРИЗУ? Крај за Циципаса, само је пришао противнику и згрлио га, нико није очекивао да ће предати меч (ВИДЕО)

FOTO: AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je u dublu, ali mu se u singlu na mastersu u Parizu sve više otvaraju vrata. Posle Andreja Rubljeva i Feliksa Ože-Aljasima, učešće je završio i treći igrač sveta Stefanos Cicipas.

Grk je predao meč Alekseju Popirinu pri vođstvu australijskog tenisera od 4:2. cicipasova odluka bila je prilično iznenađujuća, pošto d otog trenutka nije izgledal oda ima probleme koje ne može da prevaziđe.

Cicipas je kasnije objasnio da zbog problema sa laktom nije želeo da rizikuje nastup na Završnom turniru u Torinu.

Popirin, koji je nedavno u Indijan Velsu eliminisao našeg Miomira Kecmanovića, će u narednoj rundi igrati protiv zemljaka Džejmsa Dakvorta.

Nadajmo se da će se seča favorita u Parizu nastaviti i u meču u kome četvrti kosturaš Saša Zverev ukršta rekete sa našim Dušanom Lajovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)