DOBAR JE HURKAČ, ALI DOBAR SAM I JA: Đoković nasmejao publiku u Parizu

G. ČVOROVIĆ

05. 11. 2021. u 19:57

NOVAK Đoković je u polufinalu pariskog mastersa.

ДОБАР ЈЕ ХУРКАЧ, АЛИ ДОБАР САМ И ЈА: Ђоковић насмејао публику у Паризу

FOTO: AP

Amerikanac Tejlor Fric (26. na ATP listi) nije bio dorastao prvom reketu sveta - 6:4, 6:3. Nije to bilo perfektno Novakovo izdanje, ali sasvim dovoljno za trijumf. Sve je bilo gotovo za sat i 13 minuta.

- Trebalo je vremena da se pronađe takmičarski intenzitet. Imao sam tokom dva meča oscilacije u Parizu, ali to je normalno posle dva meseca neigranja. U odlučujućim trenucima protiv Frica zadržao sam koncentraciju i zadovoljan sam zbog toga - izjavio je Đoković posle pobede, pohvalivši atmosferu na tribinama.

Novak je, kao i uvek u Parizu, imao veliki broj navijača, a među njima je bilo i dosta Srba koji žive u Gradu svetlosti. Naročitu podršku dobio je od porodice, supruge Jelene, kćerke Tare i sina Stefana, koji su došli da mu daju dodatnu energiju u četvrtfinalu.

Posle trijumfa, poslao im je poljubac.

Novak će sutra (14.00) u polufinalu nastupiti protiv Poljaka Huberta Hurkača (7. nosilac) koji se namučio u meču sa Australijancem Džejsmom Dakvortom (55), pobedivši ga u tri seta sa 6:2, 6:7(4), 7:5.

Novak je raspoloženo prokomentarisao predstojeći meč. Na opasku konferansijea da je Hurkač trenutno u formi, odgovorio je:

- Igra dobro, ali dobro igram i ja! Naravno da imam puno poštovanje prema svim protivnicima. Kvalifikovao se za masters u Torinu. Nadam se da je time zadovoljan i da je završio s ovim turnirom - rekao je Novak u šaljivom tonu, praćen smehom s tribina.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu