MEDVEDEV IMA PORUKU ZA NOVAKOVE "HEJTERE": Đoković se ne stavlja u isti kontekst sa Federerom i Nadalom

Novosti online

08. 11. 2021. u 10:00

NOVAK Đoković se revanširao Danilu Medvedevu za poraz u finalu Ju-Es opena. Srbin je na maestralan način, veličanstvenim preokretom osvojio masters u Parizu.

МЕДВЕДЕВ ИМА ПОРУКУ ЗА НОВАКОВЕ ХЕЈТЕРЕ: Ђоковић се не ставља у исти контекст са Федерером и Надалом

Tanjug/AP

Nole je pokazao Danilu da će morati još da protekne vode Savom i Dunavom kako bi Rus postao bolji igrač od našeg Đokovića.

I ne samo to, Medvedev je posle poraza izneo niz pohvala na račun trenutno prvog teniser sveta, a ne bismo pogrešili ni kada bismo mu dodelili epitet najboljeg svih vremena.

- Ponekad mislim da se Novak ne stavlja u isti kontekst sa Nadalom i Federerom. Ako "hejteri" ne počnu da primećuju šta je uradio i šta će tek uraditi… Možda deset godina pošto se bude povukao to bude slučaj. Novi igrači koji budu došli čitaće članke na Vikipediji i videće da je Novakovo ime svuda. To je bio slučaj sa mnom i sa Samprasom. Bio sam premali da bih ga gledao, ali sam čitao da je bio neverovatan - rekao je Danil Medvedev.

Rus je bio taj koji je stao na put Novakovom pisanju istorije. Medvedev je "krivac" što Đoković nije došao do "kalendarskog slema".

- Znao sam da će pokušati da se osveti, čak i ako meč ne bude isti. Mogao sam da osetim da zaista želi pobedu bez obzira na sve. Nad njim je nemoguće imati bilo kakvu psihološku prednost - rekao je Danil Medvedev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir