AMERIKANAC IDE NA SUD ZBOG NOVAKA: Ako izuzmemo emocije, koristimo samo brojke, onda nema dileme...

Novosti online

08. 11. 2021. u 11:02

NASTAVLjA se priča oko toga ko je najbolji teniser sveta svih vremena.

АМЕРИКАНАЦ ИДЕ НА СУД ЗБОГ НОВАКА:  Ако изузмемо емоције, користимо само бројке, онда нема дилеме...

FOTO: Tanjug

Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer. Posle osvojenog mastersa u Parizu i sigurnog prvog mesta na kraju godine na ATP listi sve je više onih koji upiru prstom u Srbina.

Đokovićev meč protiv Danila Medvedeva pratio je Džim Kurijer, koji je svojevremeno vladao belim sportom, a nakon Novakove pobede mogao je samo da zaključi da je srpski as neprikosnoven.

- Ako odemo na sud, stavimo činjenice na papir i izuzmemo emocije koje ljudi imaju prema igračima, Đoković trenutno ima brojke u svoju korist. I druga stvar: sedam puta je broj jedan na kraju godine - jasan je bio proslavljeni Amerikanac.

Bivši broj jedan veruje da je Novak najbolji u konkurenciji velike trojke, odnosno da je prevazišao Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Brojevi ne lažu. Osim ako se nešto ne promeni, čak i ako svi ostanu na 20, mislim da niko statistički nikako ne može biti bolji od Novaka - istakao je Kurijer.

BONUS VIDEO

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA: Gledao je Đokovića, nije uspeo da se sakrije, evo o kome se radi (FOTO)