"NOVAK JE ODAVNO VAKCINISAN!" Bivša teniserka uzburkala javnost izjavom za austrijske medije

Novosti online

10. 11. 2021. u 19:03

NEKADAŠNjA teniserka, a danas voditeljka na Jurosportu, Barbara Šet, šokirala je svetske medije izjavom da je Novak Đoković vakcinisan.

НОВАК ЈЕ ОДАВНО ВАКЦИНИСАН! Бивша тенисерка узбуркала јавност изјавом за аустријске медије

FOTO: AP

Nekada sedma igračica sveta rekla je za list “Klajne cajtung” da je Novak sigurno cepljen, jer "drugačije ne bi mogao da igra na turniru u Parizu" koji je osvojio za vikend.

– Novak Đoković je odavno vakcinisan – kratko je rekla Barbara Šet, koja trenutno boravi u Lincu u ulozi ambasadora VTA turnira.

Već nekoliko nedelja Novak Đoković ispunjava naslovne strane svih svetskih medija, što zbog rezultata na terenu, što zbog stvari van terena.

Mnogo se piše o tome da li je Novak Đoković vakcinisan protiv koronavirusa, te da li će igrati na predstojećem Australijan Openu, a sada stižu nove informacije.

Ili bolje rečeno – spekulacije, jer nekadašnja austrijska teniserka, a danas TV komentatorka, barbara Šet, tvrdi da najbolji svetski teniser jeste primio vakcinu protiv koronavirusa, ali nije iznela nijedan dodatni detalj na tu temu.

BONUS VIDEO - Novak Đoković, pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)