ĐOKOVIĆ ODGOVORIO KIRJOSU: "U pravu je, nisam to od njega očekivao"

Novosti online

17. 11. 2021. u 19:17 >> 19:17

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u završnicu atp finalnog turnira. Lako je Nole izašao na kraj sa Andrejom Rubljevim.

ЂОКОВИЋ ОДГОВОРИО КИРЈОСУ: У праву је, нисам то од њега очекивао

Foto: Printskrin Instagram/k1ngkyrg1os

Nakon meča Đoković se osvrnuo na reči Nika Kirjosa, koji ga je za promenu podržao. Novaka je to iznenadilo, a Australijanac je u svom podkastu rekao da Novak ima pravo da iskaže svoj stav povodom vakcinacije. 

- Nisam očekivao to od njega, rekao je Đoković uz smeh i nastavio:

- Kakav je stav imao prema meni poslednjih godina, nisam to očekivao. Moram da budem sada saglasan sa njim. Svako ima pravo i slobodu da izabere šta hoće, nije bitno da li sam to ja ili neko drugi. Nije ni bitno da li je vakcinacija u pitanju ili nešto drugo. Moraš da imaš slobodu da sam za sebe izabereš. U ovom slučaju, šta stavljaš u svoje telo. Uvek sam to propagirao i uvek ću biti za slobodu govora i slobodu izbora jer je to krajnji cilj za srećan i miran život, rekao je Novak.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...