ZVEREV SE RADUJE DUELU SA ĐOKOVIĆEM: Uvek je neizvesno i zanimljivo, moraću više da trčim

Novosti online

18. 11. 2021. u 19:46

ALEKSANDAR Zverev je pobedom nad Hubertom Hurkačem obezbedio plasman u polufinale Završnog mastersa u Torinu, a tamo ga čeka duel sa Novakom Đokovićem.

ЗВЕРЕВ СЕ РАДУЈЕ ДУЕЛУ СА ЂОКОВИЋЕМ: Увек је неизвесно и занимљиво, мораћу више да трчим

Foto: AP

Nemački teniser ne krije da se raduje novom okršaju sa srpskim asom, sa kojim uvek vodi velike borbe.

- Bio je ovo drugačiji meč u odnosu na onaj sa Medvedevom – nije imao toliko ritma. Hubert je udarao jako lopticu i poeni su bili kraći. Na kraju sam zadovoljan, jer sam dobio meč u dva seta. Sada sledi meč sa Novakom, a sa njim sam igrao praktično na svakom većem turniru ove sezone na tvrdoj podlozi. Sastali smo se na Australijan openu, Olimpijskim igrama, Ju-Es openu... Pošteno je da igramo polufinale i ovde. Jedva čekam. Mislim da je uvek zanimljivo i neizvesno kada igramo jedan protiv drugog. Očekujem da i sada bude tako - rekao je Zverev.

Svestan je treći na ATP listi da će duel sa svetskim brojem jedan biti potpuno drugačiji u odnosu na ovaj koji je igrao sa Poljakom.

- Teško je ovaj duel sa Hurkačem porediti sa onim što me očekuje protiv Đokovića. Sa Novakom će se igrati mnogo više dugačkih poena i mislim da ću morati daleko više da trčim - zaključio je momak iz Hamburga.

Podsetimo, oni su do sada odigrali 10 melečeva, a Đoković vodi 7-3.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir