MNOGIMA SAM TRN U OKU - ĐOKOVIĆ GRMI: "Raskrinkaću monopol! Pokazaće im mali iz Srbije"

Novosti online

19. 11. 2021. u 22:46 >> 22:55

NOVAK Đoković je nakon meča koji je odigrao protiv Kamerona Norisa govorio o temi koja zauzima mnogo pažnje u javnosti, a to je PTPA.

МНОГИМА САМ ТРН У ОКУ - ЂОКОВИЋ ГРМИ: Раскринкаћу монопол! Показаће им мали из Србије

FOTO: Tanjug

Odmah nakon pobede nad Kameronom Norisom govorio je Đoković za "Sport klub", a otvorio je dušu i govorio o temi koja zanima mnoge. To je PTPA i ATP. 

- Mi smo komformističko društvo, uvek nam prija više da se priključimo stadu, nego da iz njega izađemo. Umesto da kažemo "ovo nije u redu, nije pravedno, boriću se za ovog drugog, koji ima manje sreće od mene", biraju lakši put. Znam da sam mnogima trn u oku, pokušavam da raskrinkam monopol koji je u našem sportu dugi niz godina. 

Đoković je istakao da mnogi teniseri od ovog sporta ne žive, već preživljavaju, što sa drugim sportovima nije slučaj. 

- Ja znam ko sam i šta sam, znam šta je pravedno. Jedva 150 igrača živi od tenisa u muškoj i ženskoj kategoriji. Dajte mi bilo koji drugi sport u kome je takav slučaj. Upravo se za te momke i devojke zalažemo. Oni se trude, ali ih ne slušaju. Elita će da se uzdiže dok se oni bore, zato je tu mali od Srbije da se umeša i pokaže im kako treba, zagrmeo je nakon meča u Torinu Đoković. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POZNATI PEVAČ UMRO NA SCENI: Koncert prekinut zbog tragedije