ĐOKOVIĆ JE SABOTIRAN NA "UKLETOM" MASTERSU: Ovo se Srbinu ne dešava slučajno
NOVAK Đoković ni šestu godinu uzastopno neće osvojiti završni Masters.
Srbin je u polufinalu Torina poražen od Saše Zvereva, ali ponovo je doživeo nepravdu koju ATP prema njemu pravi već godinama.
Sigurno, ovo nije slučajno. Samo 2017. godine najbolji teniser sveta se nije kvalifikovao na turnir jer je bio povređen, ali svih ostalih pet godina učinjena mu je nepravda koja je mnogima promakla.
Naime, Novak se uvek nalazio u grupi koja druga počinje mečeve što je značilo da kada stigne ako želi da stigne do polufinala igra dan za danom dok njegov protivnik ima dan odmora.
Tako je bilo i ovog puta Novak je u petak odigrao poslednji meč grupne faze protiv Kamerona Norija, a duel je počeo u 21:10.
Odmah u subotu, takođe u večernjem terminu Đoković je igrao polufinalni meč protiv Zvereva, dok je Nemac ruskog porekla imao dan više odmora.
I tako pet puta u nazad, teško je verovati da je slučajno, pre da nameštaju kockice, kako bi Srbinu otežali put do naslova i opet su uspeli. Peti put uzastopno. Ruku na srce i Zverev je odigrao maestralan meč, ali sa danom više odmora i svežijim Novakom pitanje je da li bi to bilo dovoljno Nemcu za finale.
BONUS VIDEO
Preporučujemo
ĐOKOVIĆ DEMONSTRIRAO SILU PROTIV BRITANCA: Zverev ima čega da se plaši!
19. 11. 2021. u 22:15 >> 22:29
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)