POBEDIO NOVAKA, PA MU POMOGAO! Aleksandar Zverev preslišao Medvedeva u finalu Završnog mastersa

Novosti online

21. 11. 2021. u 18:38

NOVAK Đoković je ostao bez finala Završnog mastersa u Torinu, a čovek koji ga je pobedio u subotu, u nedelju je podigao pehar i, nehotično, pomogao Srbinu.

ПОБЕДИО НОВАКА, ПА МУ ПОМОГАО! Александар Зверев преслишао Медведева у финалу Завршног мастерса

Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je izubio posle dramatičnog meča od Aleksandera Zvereva, a Nemac je dan kasnije trijumfovao i u borbi za titulu.

Zverev je pobedio Danila Medvedeva sa 6:4, 6:4, a njihova borba trajala je samo sat i 16 minuta.

I, ne samo da je preslišao Rusa, već ga je onemogućio da titulom osvoji dodatnih 500 ATP bodova i smanji zaostatak za vodećim Đokovićem. Na najnovijoj listi, u ponedeljak, Đoković će imati 11.540, Medvedev 8.650, a Zverev 7.840 bodova.

Koliko je Aleksander Zverev dobro odigrao, svedoči i da drugom teniseru sveta nije dozvolio nijednu brejk šansu, došao je do šeste titule u 2021. po čemu je ATP lider (ima 6:0 u finalima), a četvrti je u istoriji koji je na Završnom mastersu u nokaut fazi pobedio dvojicu najbolje rangiranih na planeti.

- Nije bilo lako, ali je bilo lepo. Pobediti u finalu ovakvog takmičenja, a i to čoveka od kog sam izgubio pet prethodnih mečeva... stvarno je lep osećaj, poručio je nemački teniser.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)