NE PRESTAJU SA NAPADIMA: Baš nas briga što si broj jedan!

Novosti online

09. 12. 2021. u 13:22

NIŠTA im nije sveto! Australijanci ne prestaju sa napadima na čoveka koji je pomerio granice u Melburnu.

НЕ ПРЕСТАЈУ СА НАПАДИМА: Баш нас брига што си број један!

FOTO: EPA

Novak Đoković je osvojio devet grend slemova u Australije, nikada nije krio da mu je to omiljeni turnir iz serije velike četvorke. A sada bi mnogi sve dali da se Srbin ne pojavi u Melburnu.

Ruku na srce, pozivaju se na vakcinaciju, ali nadajući se da je Novak ostao pri ranijem stavu da ne želi da primi vakcinu. Ipak, Đoković se u poslednje vreme ne izjašnjava, krije svoj zdravstveni karton. 

Mediji danima spekulišu na koji će način stići Srbin na prvi grend slem u sezoni, neki pominju i rupe u zakonu, dok Nole mudro ćuti, ali ne i čelnici u Australiji.

Direktor turnira Kreg Tajli je rekao da prijava za takmičenje ne mora da znači i da će igrati, a senatorka sa Tasmanije Džeki Lembi protiv toga je da se dozvoli bilo kakav izuzetak za Đokovića.

Ona je u jutarnjem programu "Najn" kanala prokomentarisala pojedine navode da bi Đoković mogao da iskoristi "rupu u pravilima".

- Ne znam odakle dolazi ta priča o rupi u pravilima. Ili ste dvostruko vakcinisani ili niste. Ako niste, kao što je većina Australijanaca, ne zanima me uopšte da li ste broj jedan na svetu, ili ne.

Svoje mišljenje dao je i TV prezenter ove stanice Kris Smit.

- I da mu se da izuzetak, šta to znači? On je imao kovid 2020. godine i nekako je imun. Ako želi da igra na Australijan openu mora da bude dvostruko vakcinisan. Ja nekako mislim da je on to uradio, ali neće da nam to kaže - rekao je Smit.

Program je sproveo onlajn anketu sa pitanjem da li bi Novaku trebalo dozvoliti da se takmiči u Melburnu.

Negativno je odgovorilo 60,2 odsto, dok je 39,8 za to da se broju jedan dozvoli da igra na prvom grend slemu sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)