NOVAK ĐOKOVIĆ, APSOLUTNA LAŽ: Australijanac razotkrio tamošnje medije

Novosti online

10. 12. 2021. u 10:04

NEKADAŠNjI direktor Australijan opena Pol Meknemi demantovao je natpise tamošnjih medija o Novaku Đokoviću.

НОВАК ЂОКОВИЋ, АПСОЛУТНА ЛАЖ: Аустралијанац разоткрио тамошње медије

FOTO: AP/Tanjug

Naime, posle pisanja tamošnjeg tabloida da će Đoković tražiti „medicinsko izuzeće“ kako bi bez vakcinisanja nastupio u Melburnu, redom su se nizali odgovori zvaničnika na izveštaj koji se ne poziva ni na jedan izvor, već samo spekuliše.

To je izazvalo lavinu negativnih komentara u vezi s najboljim teniserom sveta.

- Samo podsetnik – izveštaji da ’Đoković traži medicinsko izuzeće’ su medijska izmišljotina. Nema osnove, nema sadržine, samo osiono žrtvovanje nekoga ko jednostavno gleda svoja posla… A ta viktimizacija urađena je izuzetno dobro, usput budi rečeno - napisao je Meknemi, trostruki vimbldonski šampion u dublu.

Još jedan Australijanac je stao u odbranu srpskog tenisera. Reč je o Todu Vudbridžu, višestrukom dubl grend slem šampionu.

- Neki ljudi su govorili da Teniski savez Australije traži ’rupe’ kako bi ga doveli - rekao je Vudbridž za "Nine's Today" i dodao:

- To je apsolutna glupost, to se ne može desiti. Vlada je ta koja donosi pravila i ona će odrediti da li će on moći da uđe ili ne. Mnogo toga će se odigrati u narednih nedelju, dve. Kada se bavite sportom i putujete po svetu, idete iz zemlje u zemlju, morate da živite po propisima koje su donele te vlade. Takav je scenario i ovde.

Podsećanja radi, Đoković je prijavljen za ATP kup u Sidneju od prvog januara, kao i za Australijan open od 17. januara u Melburnu, ali to još ne znači da će sigurno igrati.

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...