ĐOKOVIĆ SAZNAO PRVOG RIVALA U NOVOJ SEZONI: Novak ga je nedavno pobedio, sada igraju na startu godine

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

11. 12. 2021. u 11:03

NOVAK Đoković bi već 1. januara ponovo mogao da bude na terenu. Najbolji teniser sveta će predstavljati Srbiju na ATP kupu u Sidneju.

ЂОКОВИЋ САЗНАО ПРВОГ РИВАЛА У НОВОЈ СЕЗОНИ: Новак га је недавно победио, сада играју на старту године

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Poznato je i ko će biti prvi rival najboljeg igrača sveta u 2022. godini. Naša teniska reprezentacija prvi meč igra protiv Norveške, a Nole će na startu odmeriti snage sa Kasperom Rudom.

Ovaj 22-godišnjak je ovu sezonu počeo kao 27. na ATP listi, ali je u njoj beležio fantastične rezultate - osvojio je čak pet titula, završio na osmom mestu na svetu i igrao Završni masters u Torinu.

Upravo je u Italiji odmerio snage sa Đoković i poražen je sa 2:0, baš kao i u njihovom prvom okrašju na Mastersu u Rimu 2020. godine.

Osim Srbije i Norveške u grupi su još Čile i Španija, trofej brani selekcija Rusije koja je nedavno osvojila i Dejvis kup.

Podsetimo, još uvek je neizvesno da li će Đoković igrati na Austalijan openu, s obzirom na to da je tamo obavezno biti vakcinisan.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...