"IMAM OZBILJNE SIMPTOME" Korona uzdrmala tenis, još jedna zvezda zaražena

Novosti online

21. 12. 2021. u 18:06

RAFAEL Nadal je najveća zvezda tenisa koja je ove sedmice objavila da je pozitivna na SARS-CoV-2 tip koronavirusa, ali ne i jedina.

ИМАМ ОЗБИЉНЕ СИМПТОМЕ Корона уздрмала тенис, још једна звезда заражена

Tanjug/AP

Španac se zarazio tokom boravka u Abu Dabiju, gde je učestvovao na revijalnom "Mubadala svetskom teniskom šampionatu", a poput njega, tamo je bila i potom bila pozitivna na PCR testu Ju-Es šampionka Ema Radučanu, kao i najnovija na ovoj listi - Belinda Benčić.

Razliku od onoga što je istakao Rafael Nadal, koji se nije požalio ni na kakve simptome nakon što je u domovinu doputovao posle dva poraza u Abu Dabiju nakon višemesečne pauze, Švajcarkinja ističe da joj nije lako:

- Zdravo svima. Htela bih samo da vas obavestim da sam, nažalost, iako potpuno vakcinisana, nedavno bila pozitivna na Kovid-19 testu. Izolovana sam i preduzimam sve neophodne mere da prebrodim ovo na najbolji način, iako imam prilično ozbiljne simptome: temperaturu, bolove, groznicu. Iako tajming za ovako nešto nije idealan, jer sam bila u završnoj fazi priprema za Australijan open, otputovaću u Australiju čim to bude moguće i kada prođe period neophodne izolacije, objavila je Benčićeva, svojevremeno četvrta na VTA listi.

Benčićeva ima 24 godine, a na poslednjim Olimpijskim igrama osvojila je zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji, kao i srebro u tandemu sa Viktorijom Golubić.

FOTO: AP/Tanjug

Belinda Benčić

Na grend slem nadmetanjima najdalje je dogurala do polufinala Ju-Es opena 2019, dok je sa Švajcarskom dvaput bila u polufinalu Fed kupa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir