DIREKTOR AO PONOVO O ĐOKOVIĆU: "Ako Novak dođe, ispunio je jedan od ova dva uslova"

Novosti online

22. 12. 2021. u 09:32

NOVAK Đoković još nije obelodanio da li ćemo ga gledati u Australiji, a oprečne su najave koje stižu prethodnih dana o tome.

ДИРЕКТОР АО ПОНОВО О ЂОКОВИЋУ: Ако Новак дође, испунио је један од ова два услова

Foto AP

Prvi čovek australijskog tenisa Kreg Tajli govorio je još jednom o vakcinisanim i nevakcinisanim igračima.

- Svako ko dođe je vakcinisan i biće mali procenat onih koji imaju medicinsko izuzeće. Ako ste bilo koji igrač, navijač ili radnik u centru, ili ste vakcinisani ili imate medicinski izuzetak koji je odobren od strane Australijskog registra za imunizaciju. To nam obezbeđuje sigurnost i dodatnu dozu sigurnosti i komfora - kaže Tajli.

Ističe da je razgovarao sa Novakom Đokovićem prethodnog vikenda, ali da ne može zbog sigurnosti protokola da zna da li je on zatražio medicinsko izuzeće.

- Ako se Novak pojavi na Australijan openu, ili će biti vakcinisan ili će imati medicinsko izuzeće. To je njegov izbor u vezi sa zdravstvenim stanjem, njegov je izbor da to drži u privatnosti, kao i svi mi koji imamo ili nemamo neko stanje. Nećemo ga prisiljavati niti tražiti da nam to otkrije - podvukao je Tajli.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir