"IMAM SIMPTOME" Korona baš drma tenis, još jedan as je zaražen

Novosti online

25. 12. 2021. u 22:15

RAFAEL Nadal je najveća zvezda tenisa koja je sredinom decembra objavila da je pozitivna na SARS-CoV-2 tip koronavirusa, ali ne i jedina.

ИМАМ СИМПТОМЕ Корона баш дрма тенис, још један ас је заражен

Tanjug/AP

Španac se zarazio tokom boravka u Abu Dabiju, gde je učestvovao na revijalnom "Mubadala svetskom teniskom šampionatu", a poput njega, tamo je bila i potom bila pozitivna na PCR testu Ju-Es šampionka Ema Radučanu, potom Belinda Benčić, a sada i Denis Šapovalov.

Razliku od onoga što je istakao Rafael Nadal, koji se nije požalio ni na kakve simptome nakon što je u domovinu doputovao posle dva poraza u Abu Dabiju nakon višemesečne pauze, Švajcarkinja je istakla da ima "prilično ozbiljne simptome", a Šapovalov - lakše: 

- Zdravo svima, hteo sam samo da vas obavestim da sam po dolasku u Sidnej bio pozitivan na Kovodi. Pratim sve protokole, uključujući izolaciju i obaveštavanje svih osoba s kojima sam nedavno bio u kontaktu. Trenutno osećam blaže simptome i nadam se da ću se vratiti uskoro na teren, kada to bude bilo bezbedno. Hvala vam unapred na podršci i želim vam svima bezbedan i srećan praznik, poručio je kanadski teniser putem društvenih mreža.

Šapovalov ima 22 godine i trenutno je 14. na ATP listi.

Najbolji plasman ostvario je 21. septembra 2020. kada je bio deseti teniser sveta, a u karijeri je osvojio jednu ATP titulu, i to 2019. u Stokholmu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...