EVO KADA ĆE NOVAK ZNATI SVOJU SUDBINU: Đoković u samici, čeka odluku vlasti!

Novosti online

05. 01. 2022. u 21:05

Srpski teniser Novak Đoković proživeo je pravu torturu u Australiji, koja nikako ne priliči tretmanu najboljeg igrača "belog sporta" ikada.

ЕВО КАДА ЋЕ НОВАК ЗНАТИ СВОЈУ СУДБИНУ: Ђоковић у самици, чека одлуку власти!

Tanjug/AP

Nakon više od šest časova torture na carini, gde je Đokoviću oduzet telefon i zabranjena komunikacija sa članovima njegovog tima sve je kulminiralo odlukom da se Srbin nađe u ekstradicionom pritvoru gde će čekati odluku o svojoj sudbini, piše "Telegraf".

Podsetimo, Đoković je dobio medicinsko izuzeće za učešće na Australijan openu, ali je nakon sletanja u Melburn višečasovno zadržan na aerodromu nakon čega mu je zabranjen ulazak u zemlju.

U međuvremenu se pojavila odluka koja najavljuje kada bi Novak mogao da dobije konačnu odluku o tome hoće li mu biti dozvoljen ulazak u zemlju.

Kako prenosi "Sport klub", između 22:30 i 23:00 po našem vremenu trebalo bi da se sazna da li Novak Đoković ide u Melburn gde će se pripremati za Australijan open ili će biti deportovan iz Australije, što se danas pojavilo kao mogućnost.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...