VREĐALI ĐOKOVIĆA ISPRED HOTELA: Srbi poludeli, intervenisala policija (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2022. u 10:49

KAO da zatočenje Novaka Đokovića nije dovoljno, već je ispred samog hotela došlo do sukoba dve strane.

ВРЕЂАЛИ ЂОКОВИЋА ИСПРЕД ХОТЕЛА: Срби полудели, интервенисала полиција (ФОТО)

Foto: Profimedia

Pritvor Novaka Đokovića svetu je otkrio još jednu stranu priče o Australiji, tačnije hotelu u kojem je smešten Novak Đoković.

Agonija migranta je velika, neki od njih provode i godine u njemu. Zbog toga danima ispred tog istog hotela protestuju i pristalice migranata, koje ispisuju i grafite na fasadu hotela kako bi skrenuli pažnju javnosti na problem.

Umesto da podrže zatočenog Đokovića i budu zahvalni što je zbog srpskog tenisera pažnja javnosti skrenuta na problem za koji se zalažu, oni pljuju po najboljem teniseru sveta.

Tako su istaknuti sramni transparenti: "Izbeglice su dobrodošle, Đoković nije" "Đoković može da ođ**e, oslobodite izbeglice" i "Da li ćete da zaboravite naše prijatelje kada Đoković ode svojim privatnim avionom?"

Pojedini od njih došli su sa istim transparentima i ispred srpskih navijača, koji su došli na Božić da podrže Novaka. Oni to nisu hteli da tolerišu, pa je između Novakovih pristalica i pristalica izbeglica nastala tenzija, koju je morala da reši policija, koja je kordonom odvojila borce za prava migranata od pristalica Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

CELA DVORANA SE POKLONILA BODIROGI: Evo kakva je bila njegova rekacija (VIDEO)