PARIZ NA NOGAMA ZBOG NOVAKA: "Sloboda Đokoviću!" (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 19:50

NOVAK ĐOKOVIĆ dobija sve veću podršku slobodarskog naroda širom sveta, a Beogradu, u kome se mitinzi podrške najboljem teniseru sveta održavaju već četvrti dan, u nedelju se pridružio Pariz.

ПАРИЗ НА НОГАМА ЗБОГ НОВАКА: Слобода Ђоковићу! (ВИДЕО)

Foto: AP

Demonstracije u Gradu svetlosti protiv uvođenja vakcinalnih propusnica i nedavne skandalozne izjave predsednika Emanuela Makrona da nevakcinisani nisu građani, pretvorile su se u spontanu podršku trenutno najpoznatijem zarobljeniku na svetu u ovom trenutku – Novaku Đokoviću, piše Sputnjik.

Veliki broj okupljenih u Parizu oko Kraljevske palate, njih oko 18.000 koji su išli do trga Vauban da protestuju protiv obavezne vakcinacije, kao i protiv vakcinacije dece sa sloganom i transparentima: „Dalje ruke od naše dece“, je posle razglasa sa mikrofona „Sloboda za Đokovića“, počeo da horski da ponavlja izgovorene reči.

Novak je praktično u tom trenutku postao njihov nevakcinisani heroj, muza, božanstvo koje je nepravedno zatočeno u Australiji, gde čeka oko ponoći po evropskom vremenu da mu počne suđenje.

- Ovaj talentovani teniser iz Srbije, uhapšen je kao nitkov, kao najgori nitkov - čuli su se povici iz mase na račun svega onog što neopravdano na drugom kraju sveta proživljava svetski broj jedan.

Ni jaka kiša koja danima pada u Parizu nije sprečila masovno okupljanje, koje se na kraju pretvorilo u pružanje podrške srpskom asu Novaku Đokoviću.

Podsetimo, najboljem teniseru planete suđenje u Australiji za dobijanje vize i mogućnost da učestvuje na Australijan openu koji počinje 17. januara,zakazano je oko ponoći, a uz Večernje novosti ćete moći uživo da pratite sva dešavanja vezano zapakao kroz koji Đoković prolazi u zatočeništvu.

BONUS GALERIJA - NOVAK NA AUSTRALIJAN OPENU

BONUS VIDEO - Podrška novaku ispred Narodne skupštine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)