SRBI KRENULI DA OSLOBODE NOVAKA: Nestvarne scene u Melburnu (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 10:34

NOVAK Đoković je uspeo da na sudu dobije Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije povodom oduzimanja vize na aerodromu, ali kako se policija okupila ispred zgrade u kojoj je kancelarija Noletovih advokata, a sa advokatima se nalazi i najbolji teniser sveta, srpskom asu počela je da stiže (ne)očekivana pomoć.

СРБИ КРЕНУЛИ ДА ОСЛОБОДЕ НОВАКА: Нестварне сцене у Мелбурну (ВИДЕО)

@paulsakkal

Neočekivana je - za vlasti Australije, jer su sa svih strana počeli da stižu Srbi.

Oni skandiraju "Oslobodite Noleta!", ali i "Smenite Dena Endrjuza", političara kog i smatraju najodgovornijim za stanje svesti u Australiji koje je dovelo do čitavog skandala vezanog za najboljeg tenisera sveta.

Snimak okupljanja Srba pred pomenutom zgradom objavio je australijski politički novinar Pol Sakal, koji izveštava za "Ejdž":

 

Podsetimo, i pored pobede na sudu - Novak Đoković je i dalje tema dana u čitavom svetu, a na portalu "Novosti", klikom na ovaj link, možete da pratite najnovije vesti vezane za Noleta i njegov "meč sa vlastima Australije", koje mogu da ga deportuju i pored odluke suda.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti" i prvi saznajte sve o tome šta se dešava na temu Novak Đoković i Australijan open 2022. 

BONUS VIDEO: Dirljiv govor Dijane Đoković na skupu podrške Novaku u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

FANTASTIČAN USPEH: Evo šta je Novak Đoković zaradio plasmanom u finale Šangaja