VUČIĆ O NOVAKU: Neću voditi hajku na nevakcinisane, iako ću primiti i četvrtu vakcinu

Novosti online

12. 01. 2022. u 21:52

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić gost je Radio-Televizije Srbije, a tokom intervjua odgovorio je i na pitanje o Novaku Đokoviću.

ВУЧИЋ О НОВАКУ: Нећу водити хајку на невакцинисане, иако ћу примити и четврту вакцину

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser Srbije i sveta nalazi se Australiji i još uvek strepimo da li će biti deportovan i to samo nekoliko sati pre početka žreba na kome je postavljen za prvog nosioca.

- Mi smo radili svoj posao, naš posao je da pomažemo državljanima Srbije i ponosan sam što smo na profesionalan način mogli da pomognemo jednom od najboljih sportista.

Sa Novakom je, kaže, razgovarao nekoliko puta u poslednjih nekoliko dana.

- Znamo se dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, mi dugo već ne persiramo jedan drugome i nisam siguran da je on uvek saglasan sa svim što ja radim - rekao je predsednik i dodao:

- Ja sam čovek koji smatra da je neophodno da se ljudi vakcinišu, primiću i četvrtu. Mislim da je to spasilo hiljade života u ovoj zemlji. Ne spadam u ljude koji će d avode hajku protiv oni koji neće da se ne vakcinišu, ne jer mi trebaju njihovi glasovi, već jer je to naša krivica - rekao je Vučić i dodao kako su se teorije zavere proširile društvenim mrežama.

Ceo intervju Radio-televizije Srbije sa predsednikom Vučićem možete da pratite u prenosu uživo na portau "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (11)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir