NEMA KRAJA NOVAKOVOJ AGONIJI: Đoković ponovo u hotelu strave!

Novosti online

15. 01. 2022. u 07:29

NOVAK Đoković će odluku o svojom učešću na Australijan openu čekati tamo gde je sve počelo - u hotelu Park, namenjenom za boravak migranata.

НЕМА КРАЈА НОВАКОВОЈ АГОНИЈИ: Ђоковић поново у хотелу страве!

FOTO: Tanjug

Oko 04.15 po našem vremenu dva vozila napustila su kancelariju Đokovićevih advokata, a okupljeni novinari na zadnjem sedištu jednog od njih uslikali su srpskog tenisera sa teget kačketom i telefonom u ruci kako pokušava da prikrije lice.

Prvobitno se u australijskim medijima govorilo da će se Đoković naći na nepoznatoj lokaciji i tamo biti do zvaničnog saslušanja, koje je na programu večeras od 23.30 po našem vremenu, ali je samo dva sata nakon napuštanja kancelarija odjeknula informacija da je stigao u hotel Park. To su ubrzo potvrdile i fotografije tamošnjih novinara na Tviteru.

Konačna odluka o eventualnoj Novakovoj deportaciji trebalo bi da bude doneta u noći između subote i nedelje po našem vremenu.

Podsetimo, Đokoviću je jutros ukinuta viza i zbog toga mora ponovo da izađe pred sudije, a sve ovo možete da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (10)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)