POZNATI ADVOKAT VERUJE DA ĆE ĐOKOVIĆ POBEDITI: Novak mora da uradi samo jednu stvar

Novosti online

15. 01. 2022. u 08:32

NOVAK Đoković čeka konačnu odluku suda i tada će znati da li će nastupiti na Australijan openu.

ПОЗНАТИ АДВОКАТ ВЕРУЈЕ ДА ЋЕ ЂОКОВИЋ ПОБЕДИТИ: Новак мора да уради само једну ствар

Tanjug/AP

Advokati najboljeg tenisera sveta tražili su posebne uslove, a poznati advokat Džastin Kvil smatra da će srpski as igrati u Melburnu.

On se oglašavao pre prvog suđenja Novaku i tada je najavio da će Srbin odneti pobedu, što se i desilo. Veruje da će se isto dogoditi i sada.

Đoković treba da uradi samo jednu stvar

- Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje - počeo je priču Kvil za jednu australijsku televiziju.

Advokat je potom pojasnio šta to tačno znači.

- To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo (u Australiju, prim. aut). On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku - zaključio je Kvil.

Nova saslušanja su zakazana za danas oko 23.30 po srednjoevropskom vremenu, a u slučaju da Đoković dobije priliku da zaigra u Melburnu rival na startu turnira biće mu zemljak Miomir Kecmanović.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)