VELIKI TRIJUMF NOVAKOVIH ADVOKATA: Ministar Hok mu sada ne može ništa!

A. Ilić

15. 01. 2022. u 08:38

Suđenje srpskom teniseru Novaku Đokoviću zakazano je za subotu od 23.30, a već sada se može reći da je njegov advokatski tim ostvario "malu pobedu".

ВЕЛИКИ ТРИЈУМФ НОВАКОВИХ АДВОКАТА: Министар Хок му сада не може ништа!

Tanjug/AP

Na pripremnom ročištu za slučaj "Novak Đoković protiv ministra iza imigraciju" zatražili su da pred Federalnim sudom proces vodi veće sudija, a ne pojedinac, pošto u tom slučaju ministar Aleks Houk neće moći da se ponovo žali na odluku. Nekoliko sati nakon ročišta to je i odobreno!

Tako će Novak Đoković večeras biti pred sudijama Džejmsom Alsopom, Entonijem Besankom i Dejvidom O'Kalahanom, koji je ujedno i bio na pripremnom ročištu na kome je to zatraženo.

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (9)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)