OTKRIVENO: Novak Đoković imao jasan plan za AusOpen da se nije zarazio

Novosti online

16. 01. 2022. u 10:24

SARADNIK Novaka Đokovića u Asocijaciji profesionalnih igrača tenisa (PTPA), Vasek Pospišil, oglasio se danas povodom slučaja najboljeg tenisera sveta koji je izgubio na sudu u žalbenom procesu na odluku ministra imigracija Australije da mu se ukine viza.

ОТКРИВЕНО: Новак Ђоковић имао јасан план за АусОпен да се није заразио

Foto AP

On ne krije da razočaran je ovakvim epilogom i činjenicom, da će Novaka Đoković biti deportovan, te smatra da je to politička odluka.

- Novak nikada ne bi otišao u Australiju da mu nije dato izuzeće da uđe u zemlju od strane Vlade. On bi preskočio Australijan open i bio kod kuće sa svojom porodicom i niko ne bi pričao o ovom haosu, napisao je Pospišil na društvenim mrežama.


Tome je dodao i sledeće, pojasnivši time šta bi se desilo da izuzeće od vakcinacije nije bilo "zeleno svetlo" kojim su organizatori AusOpena "namamili" Novaka u Melburnu:


- Ova presuda na kraju je bila politička agenda zbog izbora koji tamo slede, ne može da bude očiglednije. Sve ovo što se deilo nije njegova krivica. Nije na silu ušao u zemlju i nije izmišljao sopstvena pravila, bio je spreman da ostane kod kuće, otkrio je Pospišil da, prosto Đoković ne bi ni krenuo u Australiju, kao neko ko je nevakcinisan protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, da mu odande, iz tamošnjeg Teniskog saveza, nisu javili da ima pravo na tzv. "medicinsko izuzeće".

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta za njega sledi, bez obzira na to što neće igrati na Australijan openu 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)