ZA NAS SI ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA: Otac male Sofije (2) podržao Novaka, naš teniser finansirao let bolesne devojčice u SAD

Novosti online

16. 01. 2022. u 18:59

NOVAK Đoković je na putu ka Srbiji, a poruke podrške našem teniskom asu, koji je deportovan iz Australije, stižu sa svih strana.

ЗА НАС СИ АНЂЕО КОЈИ ЗЕМЉОМ ХОДА: Отац мале Софије (2) подржао Новака, наш тенисер финансирао лет болесне девојчице у САД

Foto: Tanjug i privatna arhiva

Oglašavaju se sportisti, glumci, pevači, brojne javne ličosti. A među onima koji smatraju da je srpskom teniseru učinjena velika nepravda je i otac male Sofije Markuljević (2), Stefan, koji se oglasio na društvenim mrežama. Naime, Novak Đoković je finansirao privatni let avionom kako bi mala Sofija što pre stigla na lečenje u SAD, gde je primila najskuplji lek na svetu - zolgensmu.

- Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe, kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti - poručio je Stefan Markuljević.

Podsetimo, Federalni sud Australije proterao je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz svoje zemlje i podržao je odluku ministra za imigraciona pitanja Aleksa Hoka, koji je prethodno pobio odluku suda Viktorije diskrecionim pravom i odlučio je da otkaže vizu srpskom teniseru.

Đoković je posle ove odluke napustio Australiju, u koju mu je, kako prenose mediji, zabranjeno da uđe u naredne tri godine.

BONUS VIDEO  - Poznati širom sveta oduševljeni pobedom Novaka Đokovića na sudu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu