SVE O KOMPANIJI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo čime se bave pored toga što razvijaju lek protiv korone

Novosti online

19. 01. 2022. u 18:11

NOVAK Đoković vlasnik je 80 posto danske kompanije biotehnološke firme KvantBioRes, koja razvija medicinski tretman za kovid-19.

СВЕ О КОМПАНИЈИ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Ево чиме се баве поред тога што развијају лек против короне

FOTO: AP/Tanjug

Kompanija, registrovana u Danskoj, na svom sajtu navodi da se bave "razvijanjem tretmana i lekova za retroviruse i otporne bakterije".

"Sa našom inovativnom i pronicljivom RRM tehnologijom, nastojimo da pomognemo čovečanstvu razvijajući tretman i lek za retroviruse i rezistentne bakterije. Naš visoko kvalifikovan tim biohemičara, fizičara, inženjera i programera neumorno je radio da dovede "QuantBioRes A/S" na čelo industrije." "Da bismo obezbedili odlična rešenja, posvećujemo vreme i resurse da precizno predvidimo hemijska i fizička svojstva molekula, što može biti korisno u mnogim oblastima nauke, posebno u medicini."

"U kompaniji QuantBioRes A/S radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM)."

"RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima."

"RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati 'de novo' bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina."

A o kojim retrovirusima se radi može se naslutiti u delu "vesti za javnost", gde su objavljene tri vesti i sve tri se tiču oblasti lečenja kovida 19.

BONUS VIDEO - Amerikanac peva za Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)