PRVE NOVAKOVE FOTOGRAFIJE SA KALEMEGDANA: Đoković na Bogojavljenje posetio crkvu Ružicu i pokazao pravu hrišćansku vrlinu (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 11:48

NOVAK Đoković se prvi put pojavio u javnosti od dolaska iz Australije, odakle su ga lokalne vlasti proterale jer "predstavlja opasnost za tamošnje zdravlje i red".

ПРВЕ НОВАКОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА КАЛЕМЕГДАНА: Ђоковић на Богојављење посетио цркву Ружицу и показао праву хришћанску врлину (ФОТО)

Tanjug/AP

On je na hrišćanski praznik praznik Bogojavljenja  otišao na Kalemegdan, gde je prisustvovao liturgiji u crkvi Ružica.

- Jutros je na molitvi u našoj crkvi bio i Novak Đoković. Neprimetno, u poslednjem redu - objavljeno je na Instagram profilu crkve Ružice, uz fotografiju najboljeg tenisera sveta koji, kako to i priliči pravoslavnom hrićaninu, stoji skromno u dnu crkve i ni po čemu se ne ističe od ostalih vernika.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković o kome danas bruji svetska štampa zbog informacije da poseduje firmu koja se već dve godine bori da pronađe lek za koronu, ali i šta se dešava u vezi sa Australijan openom 2022, koji je počeo u ponedeljak bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...