"JAKO JE BILO TEŠKO..." Nadal otkrio čega se najviše plašio pred odlazak u Australiju

Novosti online

21. 01. 2022. u 18:42

KAREN Hačanov je položio teniski reket u duelu trećeg kola Australijan opena. Od njega je bio bolji španski teniser Rafael Nadal, koji je slavio rezultatom 3:1, a posle tog meča španski as je priznao kako mu je bilo pred dolazak u Australiju, odnosno kada je radio na svom oporavku.

ЈАКО ЈЕ БИЛО ТЕШКО... Надал открио чега се највише плашио пред одлазак у Аустралију

Tanjug/AP

Budući da je nekoliko meseci bio van terena, novinare je zanimalo da li se Rafa brinuo da se više nikada neće vratiti profesionalnom tenisu.

- Svakoga dana. Mnogo meseci bio sam na terenu, pokušavao sam da izlazim svakog jutra, pričao bih sa timom i ne bih mogao da treniram ni 20 minuta. A onda bih trenirao po dva sata. Pokušavao sam različite stvari. Teško je iako sam mnogo puta tokom karijere bio u toj poziciji. Sa povredom stopala je drugačije. Ideš svaki dan u teretanu bez napretka i ne znaš šta će biti. Mentalno je jako teško - podvukao je Španac. 

Nakon višemesečne pauze zbog povrede noge Rafael Nadal deluje prilično impresivno na svom pohodu na 21. grend slem.

- Zadovoljan sam zbog današenjeg nastupa. Svakako moj najbolji meč od kako sam se vratio tenisu. Sve je dobro radilo, ali eto u trećem setu sam pravio neke greške. Mislim da je najveća ta što sam pokušao da vraćam servise sa osnovne linije. Ipak, promenio sam dinamiku u četvrtoj deonici. Stvari ne mogu uvek da budu savršene - izjavio je Nadal.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)