HRVATI HTELI DA BIJU KIRJOSA? Nik otkrio detalje, nakon meča u svlačionici je nastao haos

Novosti online

22. 01. 2022. u 08:07

NEMA sumnje u jedno, Nik Kirjos je za svet tenisa isto što i Nenad Lalatović za svet srpskog fudbala. Nikada nije dosadno kada se oni pojave.

ХРВАТИ ХТЕЛИ ДА БИЈУ КИРЈОСА? Ник открио детаље, након меча у свлачионици је настао хаос

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Nik Kirjos je bio jedan od najglasnijih u pružanju podrške Novaku Đokoviću, te je zbog toga stekao brojne simpatije navijača u Srbiji, ali je sada u centru pažnje iz drugog razloga.

Kirjos je na Tviteru otkrio da su treneri hrvatskog dubla Nikola Mektić i Mate Pavić navodno želeli da se sa njim potuku!

jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg toka Australijan opena priredili su upravo Kirjos i Tanasis Kokinakis. Savladali su najbolji dubl na svetu Nikolu Mektića i Matea Pavića.

Hrvati su nakon meča istakli nezadovoljstvo zbog načina na koji je publika podržavala Kirjosa, a Australijski teniser je nakon meča na Tviteru otkrio da je umalo dobio batine.

- Samo da vam svima javim da su posle jučerašnjeg ludila u dublu treneri naših protivnika pretili i želeli da se potuku sa nama u sali za igrače. Tenis je mekan, mekan sport. Sve zbog toga što sam se pomerio, pa ih je udarila loptica, napisao je Nik Kirjos.

Odgovrio je i njegov dubl partner.

- To je bilo ludo! Pomislili su da je ovo UFC, prokomentarisao je Kokinakis čitavu situaciju.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu