ŠTA RADE OVI? Strani novinari zbunjeni neverovatnim potezom organizatora Australijan opena

Novosti online

23. 01. 2022. u 21:50

AUSTRALIJAN open je ponovo po nečemu ne baš dobrom u žiži teniskih novinara.

ШТА РАДЕ ОВИ? Страни новинари збуњени невероватним потезом организатора Аустралијан опена

Tanjug/AP

Naravno, minulih dana, čak i nedelja, u centru pažnje bio je ovaj grend slem turnir zbog onoga što se dešavalo aktuelnom šampionu, ali čak i sada, kada je Novak Đoković uveliko deportovan iz Australije (jer predstavlja "opasnost za zdravlje i red" u toj državi, kako je pisalo u obrazloženju odluke ministra za imigracije, Aleksa Houka), AusOpen ponovo šokira novinare.


Ovoga puta zbog odluke kad i kako da se igraju susreti osmine finala zakazani za ponedeljak.


Naime, iako su tog radnog dana na programu četiri meča u muškoj konkurenciji, čak tri će se igrati u isto vreme?!


U četiri sata ujutru po našem, srednjeevropskom vremenu, sastaće se Marin Čilić i Feliks Ože-Alijasim, baš tada će početi i duel Maksima Kresija i Danila Medvedeva, a u 04.30, dakle pola sata posle pomenuta dva meča, kreće i susret Aleksa de Minaura i Janika Sinera. 


"Tek" u 9 ujutru po ovdašnjem vremenu biće odigran preostali meč, u kome će snage odmeriti Tejlor Fric i Stefanos Cicipas.


- Tri od četiri meča četvrtog kola u muškoj konkurenciji igraju se u ponedeljak... u isto vreme. Ne mogu da zamislim gori raspored, ako ćemo iskreno, poručio je portugalski teniski novinar Žoze Morgado.


Podsetimo, posle nedeljnih mečeva, postali su poznati i prvi parovi četvrtfinala, a sastaće se Monfis - Beretini i Šapovalov - Nadal.


U "donjem" delu žreba, igraće pobednici mečeva De Minaur / Siner - Fric / Cicipas, odnosno Čilić / Ože-Alijasim - Medvedev / Kresi.

---

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković, ali i šta se sve dešava na Australijan openu 2022, koji je se odvija bez branioca titule.

Bonus video: Devojčica iznenadila Novaka Đokovića na Ostrogu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)