SKANDAL U ŠPANIJI: Zvaničnik smenjen jer je podržao Novaka Đokovića?!

Novosti online

25. 01. 2022. u 21:45

ŠPANIJU drma skandal, a izgleda da je razlog za to - Novak Đoković i njegovo proterivanje iz Australije, gde je poželeo da igra na Australijan openu, pa deportovan kao "osoba koja predstavlja opasnost po zdravlje i red u toj zemlji".

СКАНДАЛ У ШПАНИЈИ: Званичник смењен јер је подржао Новака Ђоковића?!

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Kako prenosi ugledni "El Diario", jedan od zvaničnika na Majorki, Đozep Manćado, smenjen je sa pozicije direktora za razvoj životne sredine i to nedugo nakon što je javno podržao Đokovića tokom njegove "australijske golgote".

Zvanično, kancelarka za održivi razvoj i životnu sredinu Majorke, Aurora Ribot, odlučila je da se Manćadu uruči otkaz "zbog gubitka međusobnog poverenja i nesuglasica koje su se pojavile u njihovom odnosu".

Međutim, i pored uljudne Ribotine "zahvalnosti za sve što je učinio na pomenutoj funkciji", izgleda da je pomenuti direktor za razvoj životne sredine "prešao crtu" dok je Đoković vodio pravnu bitku u Australiji da ne bude deportovan.

Manćado je na društvenim mrežama tada pisao i poruke poput "Forca Nole!!! Milioni ljudi su uz tebe", a "El Diario" ističe da mu je zamereno i to, i nedavna izjava da se protivi represivnim korona-merama, odnosno nasilnim zatvaranjima koji, po njemu, "podsećaju na vreme nacizma".

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković, ali i šta se sve dešava na Australijan openu 2022, koji je se odvija bez branioca titule.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)