ZAR I TI, BRATE? Rus "pecnuo" Novaka Đokovića

Novosti online

27. 01. 2022. u 10:00

AUSTRALIJAN open ulazi u samu završnicu. Prvog tenisera sveta Novaka Đokovića nema od starta turnira, a malo je nedostajalo da juče ostanemo i bez glavnog favorita Danila Medvedeva.

ЗАР И ТИ, БРАТЕ? Рус пецнуо Новака Ђоковића

Foto: AP

Rus je posle Tantalovih muka izbacio Feliksa Ožea-Alijasima, nije briljirao i tako se spasao sudbine Aleksandera Zvereva, koji nije uspeo da izbori četvrtfinale na prvom grend slem turniru. 

A sve to iz prikrajka gleda jedan drugi Rus i nekada veliki simpatizer Novaka Đokovića - Jevgeni Kafeljnikov, koji smatra da je takmičenje u Melburnu nikada zanimljivije.

- Dosadan Australijan open 2022. bez najboljeg muškog igrača na svetu? - postavio je Kafeljnikov pitanje, uz emotikon koji namiguje.

Rus je aludirao da je turnir vrlo zabavan iako nema Đokovića, pecnuvši tako najboljeg na svetu, ali i sve one koji navijaju za Srbina.

Inače, Kafeljnikov je osvojio Australijan open 1999. godine, a baš tada najbolji igrač sveta Pit Sampras (inače Novakov idol) nije učestvovao, što je i te kako olakšalo posao ruskom teniseru.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)