NOVAK ĐOKOVIĆ - POVRATAK VUKA: Kakvu tajnu krije nova amajlija najboljeg tenisera sveta (FOTO)

Novosti online

27. 01. 2022. u 15:44

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković viđen je u četvrtak u Beogradu sa novom amajlijom oko vrata.

НОВАК ЂОКОВИЋ - ПОВРАТАК ВУКА: Какву тајну крије нова амајлија најбољег тенисера света (ФОТО)

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Oštro oko foto-reportera lista Alo Aleksandra Nalbantjana uhvatilo je Đokovića na teniskim terenima na Dorćolu kako izlazi iz svog automobila i ulazi u sportski kompleks. Pažnju privlači lančić oko vrata srpskog asa, a još više amajlija na njemu.

Radi se o liku vuka, drevnog srpskog simbola snage, izdržljivosti, slobode i istrajnosti, a upravo te četiri reči ispisane su na amajliji koju Nole nosi oko vrata!

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Već duže vreme Đoković se povezuje s ovom veoma posebnom divljom životinjom, inače mitskim simbolom srpskog naroda. Vuk je sinonim za inteligenciju, moć, hrabrost, pobedu. On nikoga ne sluša i nikome ne služi - kao što je Nole pokazao i nedavno, boreći se za svoja prava u Australiji.

- Odrastao sam u teško vreme za moju zemlju, ali neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni za moju porodicu i uvek smo pronalazili način da preživimo. To je ojačalo moj karakter i deo toga dolazi što sam mnogo vremena proveo trenirajući s vukovima i ovo je energija vukova - rekao je jednom prilikom Đoković.

U poslednje vreme srpski as sve češće spominje vuka, a na US openu u septembru prošle godine njegova supruga Jelena nosila je majicu s Novakovim likom i posebnim natpisom „Trčim sa svojim vukom“.

Đoković je još danas u Beogradu, a u petak se vraća u Crnu Goru, gde će zvanično biti proglašen za počasnog građanina Budve.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

(Alo!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)