"NOVAK LIČI NA PODIVLJALOG SLONA": Sledeće je zoološki vrt, jer zverima nije mesto u hotelu

Novosti online

01. 02. 2022. u 08:28

SPUŠTENA je zavesa na još jedan Australijan open. Prvi grend slem u sezoni koji je od samog starta više ličio na cirkus, negoli na prestižni teniski turnir.

НОВАК ЛИЧИ НА ПОДИВЉАЛОГ СЛОНА: Следеће је зоолошки врт, јер зверима није место у хотелу

FOTO: Tanjug

Rafael Nadal je osvojio 21. grend slem u karijeri, pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru, pa tako postao teniski GOAT. Nezasluženo, rekli bi mnogi, ako se uzme u obzir šta su sve australijske vlasti radile sa Đokovićem.

Medicinsko izuzeće, zatvor, puštanje na slobodu, deportacija. Mučni dani za Srbina u Melburnu, istom onom gradu gde je Novak osvojio devet grend slem titula i postao teniski sinonim za početak godine.

Tužno, da ne može tužnije. Svestan je toga i Nadal, kao i kompletna javnost, pa se mnogi i ne zaleću sa pohvalama na račun Španca. Čak i ostrvski mediji, koji nikada nisu bili na strani Srbina, stavili su "upitnik" na Rafin Melburn.

O čitavoj situaciji oko Đokovića i odnosu Zapada prema njemu za novine “Objektiv”  govorio je proslavljeni srpski stručnjak i bivši selektor Bogdan Obradović.

FOTO: Arhiva novosti

 

– Ako gledam da je Nadal odigrao finalni meč i pobedio, onda je to zaslužena titula za njega. Međutim, ako duhovno-sportski na svetskom nivou znam ko nije učestvovao, onda je apsolutno nezaslužena titula. Totalni besmisao Australijan opena, još od trenutka kada je Ju-Es open izbacio Đokovića zbog „napada lopticom na sudiju”. Zanima me šta će sledeće da izmisle. Da se Novakov pas pretvori u bengalskog tigra, pa da mu zabrane ulazak u Afriku? Naravno, možda će im i Novak ličiti na podivljalog slona, zbog čega će ga terati da spava u zoološkom vrtu, jer zverima nije mesto u hotelu. Očekujem zaista novu glupost od prozapadnih belih miševa – istakao je Obradović.

Satiričan je bio nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije, ali složićemo se sa njim, sramota je šta inostrani mediji i čelnici velikih turnira rade Đokoviću, čoveku koji je proslavio Srbiju i beli sport širom sveta.

BONUS VIDEO Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)