NADAL KORISTIO NEDOZVOLJENU SUPSTANCU: Procurio dokument koji baca sumnju na Rafine uspehe (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2022. u 14:47

RAFAEL Nadal osvojio je 21. grend slem i na fantastičan način upisao se u istoriju tenisa, nakon velikog preokreta protiv Danila Medvedeva, ali...

НАДАЛ КОРИСТИО НЕДОЗВОЉЕНУ СУПСТАНЦУ: Процурио документ који баца сумњу на Рафине успехе (ФОТО)

Tanjug/AP

Mnogi Novakovi navijači besni su na Nadala, pre svega i zbog njegovih izjava pred Australijan open, kada nije pokazao kolegijalnost prema Đokoviću, koji je nepravedno zatočen poput kriminalca u hotelu za migrante.

Takođe, mnogi su i navijali za Medvedeva, koji se istakao fer izjavama o Novaku, ali pre svega i zbog činjenice da nisu želeli da Nadal pretekne Đokovića po najvažnijem statističkom parametru.

Na društvenim mrežama su mnogi iskopali i dokument koji pokazuje da je Nadal tokom karijere koristio i nedozvoljena sredstva.

Naime, u pitanju je dokument iz 2009. godine, kada je Nadal imao problem sa povredom ramena.

Tada je dobio medicinsku dozvolu da može da koristi zabranjenu supstancu (betametazon), ali u cilju lečenja, pošto druge metode nisu dale rezultate.

Sada nema novih informacija ovog tipa o Rafinom ponašanju, ali su Đokovićevi navijači "iskopali" staru i, sa njom kao adutom, pokrenuli ko zna koji put priču da "nisu u pitanju sasvim čista posla".

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir