"TO JE NOVAKOVA LIČNA STVAR" Italijan oštro odgovorio na provokativno pitanje o Đokoviću

Novosti online

11. 02. 2022. u 21:15

ITALIJANSKI teniser Fabio Fonjini eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u Buenos Ajresu od domaćeg takmičara Federika Delbonica, a posle meča govorio je o situaciji u kojoj se našao najbolji teniser sveta Novak Đoković u Melbrunu.

ТО ЈЕ НОВАКОВА ЛИЧНА СТВАР Италијан оштро одговорио на провокативно питање о Ђоковићу

Foto: Printskrin/Twitter/@Class987FM

Novaku je oduzeta šansa da na terenu brani titulu na Australijan openu.

– Sve je bilo jako suludo. Zvao sam Đokovića kad je proteran iz Australije. Borio se jer je mislio da može da promeni situaciju. Tužno je to sve - rekao je Fonjini.

Upitan za mišljenje da li je Đoković lažirao da je imao koronavirus u decembru, Italijan je odgovorio da je to privatna stvar našeg tenisera.

– Samo Novak zna da li je imao koronavirus ili nije. To je privatna stvar i ne želim da pričam o tome - odgovorio je trenutno 40. igrač sveta, ne tako davno član Top 10 društva.

Fonjini je 2019. godine bio deveti igrač sveta nakon što je osvojio titulu na mastersu u Monte Karlu. A da li će Novak Đoković ove godine igrati na turniru u Kneževini odgovor se možda krije u izjavi prvog čoveka ATP Andree Gaudencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu