NOVAKOV SIN STEFAN NAVIJA ZA NADALA! Đoković otkrio neverovatan detalj iz porodice

D. N.

15. 02. 2022. u 22:36

NOVAK Đoković je tokom intervjua za Bi-Bi-Si govorio o vrlo ozbiljnim temama, koje su njega i svet sporta čiji je vladar, zadesile početkom 2022. godine, ali se osvrnuo i na neke porodične zanimljivosti.

НОВАКОВ СИН СТЕФАН НАВИЈА ЗА НАДАЛА! Ђоковић открио невероватан детаљ из породице

Foto: AP

Priznajući da mu je bilo teško da prati Australijan open, na kome je jako hteo da učestvuje, a nije mogao jer je dan pred početak tog grend slema deportovan iz Australije, otkrio je i kakva je "navijačka situacija" bila u njegovoj kući dok je turnir trajao.


Tačnije, kako su bili podeljeni tabori dok je trajala završna borba za trofej.


- Moja supruga Jelena je u finalu Australijan opena navijala za Danila Medvedeva, a naš sin Stefan je navijao za Rafaela Nadala, obelodanio je Nole.


Potom je Novak Đoković opisao i sledeću, vrlo zanimljivu porodičnu situaciju:


- Stefan me je upitao "Kada će biti sledeći turnir na kome ćeš učestvovati i ti, ali i Rafael Nadal?". Rekao sam mu: "Ne znam... Nadam se uskoro. Što me to pitaš?". A onda je on odgovorio: "Pa, jako bih voleo da se fotografišem sa Rafom!", uz osmeh je otkrio Nole ko je najveći, a verovatno i jedini Nadalov "navijač" u kući Đokovića.

Novak Đoković tokom intervjua za Bi-Bi-Si / Foto BBC One

Podsetimo, dve sedmice nakon proterivanja najboljeg tenisera sveta 16. januara, Rafael Nadal je pobedio Danila Medvedeva u finalu Australijan opena i došao do 21. grend slem titule. Jedne više nego što su osvojili i Novak Đoković i Rodžer Federer.

Uz to, Đoković je tako ostao "samo" aktuelni vladar dva grend slema koja i slede, Rolan Garosa i Vimbldona. Upravo je i o njima, pored ostalih tema, govorio u opširnom intervjuu za britanski javni medijski servis, istakavši da je spreman da ne igra na ta dva velika turnira ako mu se kao uslov postavi vakcinacija protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa.

Novak Đoković je tokom intervjua za Bi-Bi-Si naglasio da "drži svoj um otvorenim" da se vakciniše u budućnosti.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAJKOVIĆ ODBRANIO PENAL: Pogledajte kako je golman Srbije odbranio penal Švajcarcima (VIDEO)