NADAL VEĆ "SMENIO" NOVAKA: "Očigledno je da će Medvedev postati broj jedan"

Novosti online

21. 02. 2022. u 19:39

DANIL MEDVEDEV je sledeći broj jedan svetskog tenisa! Ovo je pre dva dana izjavio Novak Đoković, dodavši da će biti prvi koji će rusu čestitati na tome, a danas se sa našim asom složio i njegov najvbeći rival za titulu GOAT, Rafael Nadal.

НАДАЛ ВЕЋ СМЕНИО НОВАКА: Очигледно је да ће Медведев постати број један

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Medvedev ima priliku da od narednog ponedeljka preskoči Novaka, ukoliko ostvari bar isti rezultat u Akapulku koji Đoković ostvari u Dubaiju. To znači da mu titula u meksičkom letovalištu garantuje zvanje broja jedan

- Jasno je da će se to desiti, pre ili kasnije. Novak ima 34 godine, uskoro će napuniti 35. Ja imam 36, Federer 40. To je ciklus života. Mlađi dolaze i uskoro će da nas preteknu jer mi ne možemo više da ispratimo i igramo celu sezonu u istom ritmu - rekao je Nadal za sajt ATP uoči svog nastupa u Akapulku.

Rafa je osvajanjem Australijan opena, ne samo pretekao Novaka i Federera na večnoj listi osvajača grend slemova, nego je sprečio Danila da još tada preskoči Đokovića i postane treći Rus načelu ATP karavana.

- Danil je vrlo dobar igrač, čvrst. ima već neverovatna dostignuća u karijeri i zaslužuje da se bori za prvo mesto, nema sumnje. Želim mu sve najbolje - rekao je Nadal.

Nadal je četvrti nosilac u Akapulku, a ispred njega su, osim Medvedeva, Zverev i Cicipas. Svaki od njih je skoro deceniju mlađi od Rafe koji je tri puta osvajao turnir u Akapulku. Dva puta se to desilo dok je turnir igran na šljaci, a jednom otkad je prešao na tvrde podloge.

BONUS VIDEO - Đoković u Dubaiju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...