ZAR I TI, ENDI? Mari jednu stvar ne može da oprosti Đokoviću

Novosti online

22. 02. 2022. u 10:09

BRITANSKI teniser Endi Mari se plasirao u drugo kolo ATP Dubaija, pošto je savladao kvalifikanta Krisotofera O'Konela rezultatom 6:7, 6:3, 7:5.

ЗАР И ТИ, ЕНДИ? Мари једну ствар не може да опрости Ђоковићу

foto: AP

A posle meča Britanac je pričao o čemu drugo do o Novaku Đokoviću. Nekadašnji grend slem šampion se dotakao odluke Srbina da se ne vakciniše, kao i nastavka sezone.

- Ne slažem se sa Novakovom odlukom. Mislim da bi bilo puno lakše za njega da se vakcinisao. Ali takođe nije mi se svidelo da ga vidim u situaciji u kojoj je bio. Znam ga od kada smo bili deca i mislim da je za tenis bolje da igra na svim većim turnirima - rekao je Mari.

Podsećanja radi, Đoković je furiozno počeo nastup u Dubaiju pošto je savladao Italijana Lorenca Musetija sa 6:3, 6:3, uz sjajnu podršku navijača.

- Bilo je neizvesno kako će me dočekati publika. Ovo je bolje od najboljeg. Da sam izašao na teren u Australiji, verovatno ne bi bilo ovako. Hvala im od srca - pričao je Novak.

Naredni rival biće mu bolji iz duela Hačanov - De Minor. Turnir u Dubaiju, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 2.794.840 dolara.

BONUS VIDEO: Kad se Srbi skupe da oslobode Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...