DEPORTOVAO NOVAKA ZBOG ZAŠTITE JAVNOG ZDRAVLJA pa kašljao u javnosti dok je bio kovid pozitivan

Novosti online

02. 03. 2022. u 17:51

PREMIJER Australije Skot Morison, koga pamtimo po revnosnom odnosu prema kovid protokolima kada seodlučivalo o deportovanju ZDRAVOG Novaka Đokovića iz Melburna, našao se na stubu srama pošto je objavio da je pozitivan na koronu, a samo dan ranije snimljen je kako kašlje i kija u javnosti.

ДЕПОРТОВАО НОВАКА ЗБОГ ЗАШТИТЕ ЈАВНОГ ЗДРАВЉА па кашљао у јавности док је био ковид позитиван

foto: epa/efe

Kada je Đoković deportovan iz Australije, Morison je prokomentarisao kako je takva odluka doneta na bazi zaštite javnog zdravlja, što on sam nije poštovao prethodnih dana, piše Telegraf.

- Danas sam dobio pozitivan test na Kovid-19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

S obzirom da je, kako sam kaže, imao simptome nalik gripu, Morison je trebalo da više obrati pažnje na ponašanje u javnosti, ali mu očigledno to i nije bilo bitno koliko deportovanje Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO - Fan Novaka Đokovića iz Londona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

DŽAKA OPET PROVOCIRA: Odgurnuo golmana Srbije i izazvao zvižduke sa tribina  (VIDEO)